Bu yolu kullanacak olan Ankaralılar dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre Başkent'te bir noktada kavşak yapım çalışmaları devam ediyor. Bu güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatli olunması istendi.
Samet Dirican
|
02 Temmuz 2021, Cuma - 09:05
Bu yolu kullanacak olan Ankaralılar dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Elvankent-Eskişehir kavşakları 6-9. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Eskişehir istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, Elvankent istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Çalışma bulunan noktalardan geçerken dikkat

Karayollarından yapılan açıklamada, kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği belirtildi.

Bakım ve çalışmaların sürdüğü diğer noktalar

Sakarya-Bozüyük yolunun 36-41. kilometrelerinde Ertuğrul Gazi ve Osman Gazi tünellerinin Sakarya yönündeki tüpleri yapım, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kapatıldı.

Trafik akışı Bozüyük yönündeki diğer tüpten gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor. Dursunbey-Harmancık yolunun 11-13. kilometrelerinde (Hondular Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları dolayısıyla 10.00-16.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Muğla-Kale yolunun 32-41. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma servis yolundan iki yönlü izin veriliyor. Refahiye-İliç yolunun 22-52. kilometrelerinde ve Kozan-Feke yolunun 8-12. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/865634/bu-yolu-kullanacak-olan-ankaralilar-dikkat
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.