Erdoğan'dan tank palet fabrikası açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tank palet fabrikası tartışmalarına değinerek "Burası devletin malıdır, tapusu devlettedir, öyle de kalacaktır. İşleten firma da Türk firmasıdır." dedi.
Ankara Masası
|
02 Temmuz 2021, Cuma - 14:24
Erdoğan'dan tank palet fabrikası açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da konuştu.

Tank paleti fabrikası tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fabrikamızın mülkiyeti Hazine'nin tahsisi Milli Savunma Bakanlığımızındır. Yani burası devletin malıdır, tapusu devlettedir öyle de kalacaktır. Hani diyorlar ya 'Katar, Katar, Katar'. Evet Katar buranın finansal ortağıdır, yüzde 49'uyla. Yüzde 51 Türk ortaklara aittir." dedi.

"Her kim bu fabrikanın satıldığını, hele hele yabancılara satıldığını iddia ediyorsa bilin ki yalan söylüyordur." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu fabrikayla ilgili yalan ve iftiraları pervasızca tekrarlayan CHP'nin başındaki bu zat, yargı tarafından tazminat cezasına da çarptırılmıştır." ifadelerini kullandı.

Katarlı gençlere sınavsız tıp fakültesi iddialarını bir kez daha yalanlayan Erdoğan, "Daha yeni, Katar'ın çocuklarını gençlerini tıp fakültesine sınavsız alıyormuşuz. İddianı ispat edemezsen namertsin. Sen bizim gençlerimize saygısızlık yapıyorsun." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/866193/erdogandan-tank-palet-fabrikasi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.