Şifa niyetine: 'Korona'Kebap

Adanalı kebap ustaları, Koronavirüs’e karşı bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği olan zencefil,uykuluk ve özel baharatların birleşmesiyle ortaya çıkan kebabın patentini almayı hedefliyor
Ankara Masası
|
18 Ağustos 2020, Salı - 10:59
Şifa niyetine: 'Korona'Kebap

İçerisinde Omega-3, B12 gibi vitaminleri barındıran, yanında servis edilen salatayla sağlıklı bir ürün haline gelen kıyma kebabı maharetli ustalar tarafından uykuluk, taze zencefil, maydanoz, sarımsak ve bazı özel baharatlar eklenip odun ateşinde pişirilerek servis ediliyor.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Bilal Serttaş, ‘‘Müşterilerimizle denedik çok güzel bir lezzet ortaya çıktı. Bu sadece pandemi döneminde değil önümüzde ki dönemlerde de menümüzde kalacak.''dedi.

Kovid-19’la mücadelede bağışıklık sistemini güçlendirecek basit bir formül ürettiklerini belirten Başkan Serttaş,‘‘Kıyma kebap, mevcut haliyle bir şifa kaynağıdır. İçerisinde bulundurmuş olduğu vitaminler, yanında ki salatalarıyla tamamlandığı zaman B-12, Omega-3, D vitaminleri bakımından gayet dolu bir yemektir.''diye konuştu.

 TÜRES Başkanı Serttaş, kebabın patentini almak istediklerini sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/87088/sifa-niyetine-koronakebap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.