Altındağ Belediyesinden otopark hizmeti

Altındağ Belediyesi, Ankara Kalesi’ni ziyarete gelen vatandaşlar için Yeni Hayat İlkokulunun bahçesini otoparka dönüştürdü.
Zeliha Demirci
|
06 Temmuz 2021, Salı - 10:25
Altındağ Belediyesinden otopark hizmeti

Başkent'in turizm merkezi Ankara Kalesi'ndeki otopark sorunu ortadan kalkıyor. Altındağ Belediyesi ve Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile, Yeni Hayat İlkokulunun bahçesi ücretsiz otopark olarak hizmete sunuldu. Bundan böyle, Ankara Kalesi’ne gelen misafirler araçlarını ücretsiz olarak buraya çekebilecekler.

"Kale bizim gözbebeğimiz"

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Ankara Kalesi'nde turizmin canlandırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Ankara Kalesi bizim gözbebeğimiz. Bölgedeki esnafımızla sürekli olarak Ankara Kalesi'nin sorunları üzerine istişareler yapıyoruz. Bölgenin en önemli sorunu otopark. Bu sorunu da çözüme kavuşturmak için okul bahçelerinin otoparka dönüştürülmesini uygun bulduk. Yeni Hayat İlkokulunun bahçesini otopark olarak tahsis ettik. Ankara'nın kalbi Altındağ’a, Ankara Kalesi’ne gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler bu otoparklardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Ankara Kalesi ve çevresinin kalkınması için çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/873382/altindag-belediyesinden-otopark-hizmeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.