Elmadağ'da yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediliyor

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, Yeşildere Mesire alanında yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu. Başkan Aşkın, Ağustos ayında gerçekleşecek Höşmerim Festivalinde mesire alanın açılacağını müjdeledi.
Büşra Bayrak
|
06 Temmuz 2021, Salı - 10:24
Elmadağ'da yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediliyor

Elmadağ Belediyesi tarafından yaklaşık 7 dönüm yeşil alan üzerine kurulması planlanan Yeşildere Mesire Alanında çalışmalar devam ediyor.

Mesire alanında, çardaklar, barbekü üniteleri, oturma grupları, fitness alanı ve 500 metrekarelik çocuk oyun alanı yer alacak olup, çevre duvarı ile çevrelenip güvenliği de sağlanacak.

İçerisinden geçen dere yatağının ıslah ve tesviyesi yapılacak. Mevcut ağaçlara ilave olarak bitkilendirmeler de yapılarak arazi daha verimli rekreasyon alanı haline getirilecek.

Alanda incelemelerde bulunan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Projesi tamamlanan oksijeni bütün yorgunluğunuzu alacak olan Yeşilderemize yürüyüş yolları, piknik ve spor alanlarından oluşan Mesire Alanının yapımına başladık. Ağustos ayında Höşmerim Festivalimizle birlikte açılışını yapacağız. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/873383/elmadagda-yeni-bir-sosyal-yasam-alani-insa-ediliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.