Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Mağduru oynama, fezlekelerin detaylarından bahset

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Fezlekelerin derhal genel kurula gelmesine değinen Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Mağdura oynamayı bırakıp fezlekelerin detaylarından bahset." ifadelerini kullandı.
Samet Dirican
|
06 Temmuz 2021, Salı - 11:32
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Mağduru oynama, fezlekelerin detaylarından bahset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. MHP'nin geçmişi hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğini, bugüne kadar siyasi meşrutiyetlerinin kaynağını yabancı lobilerde yabancı başkentlerin sokaklarında aramadıklarına değinen Bahçeli, "Bizim vicdanımız ipotekli değildir. Birileri gibi tutsak düşmemiştir. Biz ya istiklal ya ölüm diyen bir kahramanlığın varisleriyiz." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde;

Hak edene atılacak taş cebimizde

Siyaseti sanal korkularla dizayn etmek isteyen pervasızlar akıllarından çıkarmasınlar ki hak edene fırlatılacak taşlar cebimizdedir. Bedel ödemeyi göze almalılardır. Bizim gayemiz ülkemizi hak ettiği refah seviyesine çıkarmaktır. Bu nedenle zillet ittifakıyla ayrıyız, gayrıyız, uzağız. Çünkü yalancı ve inkarcı değiliz. Gece başka gündüz başka değiliz. Kendi ayıplarının hamalı olanlar başkalarının kusurlarıyla uğraşıyorlar. Yanlışı ve yalanı ayıramayacaklardan rabbim cümlemizi korusun.

Kılıçdaroğlu fezlekelerin detaylarını söylesin

Kemal Kılıçdaroğlu paylaştığı bir videoda beni hapse atmak istiyorlar diye yakınıyor. Oysaki TBMM'ye gönderilen fezlekelerin detaylarından bahsetmiyor. Buna cesaret edemiyor. Çiğ süt içmediyse karın ağrısı çekmesin. Hukuka saygı duymasında yarar var. Kendisi tam bir açmazda tam bir çıkmazdadır. Mağduriyet pozlarını bıraksın da hangi sözleri ve eylemleri kanunlarla çeliştiğini düşünsün. Fezlekeler derhal genel kurula gelmelidir. Oyalanmaya gerek yoktur. Zamana oynamaya gerek yoktur. Fezlekelerin karara bağlanmasını bekletmek bizim için şaibeli bir tutumdur.

AYM'ye tepki gösterdi

AYM, HDP'li Gergerlioğlu'nun bireysel başvurusunun ardından hak ihlali vermiştir. Bu karanlık şahsa yeniden milletvekilliği yolu açılmıştır. Terör propagandası nasıl hak ihlali olabiliyor. Dağdaki terörist için de hak ihlali kararı verilecek mi? Milletin hakkı hukuku çiğnenirken, çiğneyen ayaklara hesap sormak mı hak ihlali? Ne zamandır hainin hakkı oluyor? Şayet oluyorsa kahramanların hakkını ne yapacağız? Türk Milletinin hakkını nereye koyacağız? Hiç kimse bugünkü sıfatlarına güvenerek yanlışa ortak olmasın. Yangın olsalar da sonuç bir avuç küldür. MHP fezlekelerin tamamına tam kadro evet diyecektir. Tavrımız ve tarafımız bellidir.

İP CHP'nin küçük beslemesi oldu

İP'in başkanı MHP'nin ve AK Parti'nin HDP'yi şeytanlaştırdığını söylemiş. Bu bayan HDP'nin zaten şeytan olduğunu bilmiyor mu? Şeytana şeytan demek sevaptır. Şeytana açık ya da gizli destek çıkmak kol kanat germek ayan beyan günahkarlıktır. İP'in HDP'nin dibinde ne işi var. CHP'nin küçük beslemesi haline dönüşen bu partinin HDP'yi şirinleştirmesi ne demektir.

Süleyman Soylu'ya tam destek

Süleyman Soylu yalnız değildir. Vatan ve millet sevgisiyle görevini gece gündüz demeden yerine getiren bir devlet adamıdır. Hakkında ne denirse densin bizim bölücülerle iş tutan odakların hayasız tezahüratlarına boyun eğmemiz mümkün değildir. Zillete batanlar fitne gemisine saklanıp iftira atanlar sayın Soylu'yu yıpratmak gayesiyle PKK'yı selamlarken şirinlik taslama peşindedirler. Dağda, taşta, içeride, dışarıda terör ile mücadele eden bir bakanı ancak, fakat demeden şartsız destekledik ve bundan sonra da destekleyeceğiz. Bu tür tahrik ve tacizlere karnımız yoktur. Tahammülümüz yoktur. Mücadele gayretimiz çoktur.

http://www.ankaramasasi.com/haber/873775/bahceliden-kilicdarogluna-magduru-oynama-fezlekelerin-detaylarindan-bahset
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.