Afyonkarahisar'da sokak köpeği saldırısı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde ağabeyi ile birlikte oyun oynamak için sokağa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğuna başıboş sokak köpeği saldırdı. Talihsiz kızın kafasına 9 kişi atıldı.
IHA-20210707AW364427
|
07 Temmuz 2021, Çarşamba - 15:45
Afyonkarahisar'da sokak köpeği saldırısı

Olay, Dinar ilçesine bağlı Stadyum Mahallesi Örnek Evler mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; ağabeyi ile birlikte oyun oynamak için sokağa çıkan 6 yaşındaki
N.Y.'ye sokak köpeği saldırdı. Köpeğin kardeşini ısırdığını gören T.Y. bağırarak yardım istedi. Sesi duyan ailenin komşusu Fadime Özdemir, küçük kızı köpeğin altından almayı başardı.

Köpekten kurtulan çocuk hemen ağabeyi ile koşarak evine gitti. Evde çay içtikleri sırada koşarak yanlarına gelen çocuklarından N.Y.’yi kanlar içinde gören baba Murat Yüksel ve anne Atiye Yüksel kızlarını Dinar Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Burada küçük kızın kafasına 9 dikiş atıldı.

“Çocuğumu sokaktan bulmadım”

Olayın ardından şikayetçi olduklarını söyleyen baba Yüksel, kızı ile oğlunun büyük korku yaşadığını kaydetti. Baba Yüksel, “Oğlum kızımı alarak koşarak eve geldi ve bir baktım kızım kanlar içinde. İsmini bilmediğim bir komşum çocuğumu köpeğin altından kurtarıyor. Bunun önlemini alsınlar. Benim çocuğumun başına gelen başka çocukların başına da gelebilir. Ben çocuğumu sokaktan bulmadım, kimse de bulmadı. Bunu kim besliyor, kim barındırıyorsa bunun önlemini alsın. Sorumlusu hesabını kanun önünde bana verecek” dedi.

Olay sonrası bölgeye gelen belediye ekipleri saldırgan köpeği bulup barınağa götürmek için çalışma yaptı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/875621/afyonkarahisarda-sokak-kopegi-saldirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.