Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu kapılarını açtı

Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme kursuna katılan çocuklara ilk dersi, yüzme antrenörü de olan Başkan Ertuğrul Çetin verdi.
IHA-20210708AW365656
|
08 Temmuz 2021, Perşembe - 12:35
Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu kapılarını açtı

Tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uzun süredir kapalı olan  Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu  normalleşme dönemiyle birlikte kapılarını yeniden açtı. Yüzme kurusuna katılan öğrenciler ilk derslerini aynı zamanda yüzme antrenörü de olan Belediye Başkan Ertuğrul Çetin'den aldı.

Havuzda öğrencilere yüzmenin önemi ve faydalarını anlatarak dersine başlayan Başkan Çetin, kendisini can kulağı ile dinleyen kursiyerlere yüzme tekniklerinin püf noktalarından bahsetti.

"İlk ders suyu sevmek"

Tüm hijyen koşullarına uyularak Kapalı Yüzme Havuzu’nda kursların başladığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Uzunca bir aradan sonra yüzme kurslarımız bugün başladı. Yüzme kurslarımıza da yoğun bir ilgi var. Çocuklarımız yüzme öğrenmek istiyorlar. Çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve yüzme öğrenebildikleri bir yaz tatili geçirmeleri için havuzlarımızın kapılarını sonuna kadar onların hizmetine açtık. Ders vermeyi bende özlemişim. İlk ders suyu sevmek" ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/876992/pursaklar-belediyesi-kapali-yuzme-havuzu-kapilarini-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.