Henry Onyekuru, sosyal medyadan Galatasaray'a veda etti

Kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve yeniden Monaco'dan transferi gündemde olan Henry Onyekuru, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Galatasaray'a veda etti.
Samet Dirican
|
08 Temmuz 2021, Perşembe - 13:32
Henry Onyekuru, sosyal medyadan Galatasaray'a veda etti

Değişen yönetim ile birlikte yeniden tesislere gelen Fatih Terim, Galatasaray için çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray iç transferde son olarak Arda Turan ile yeniden sözleşme imzalamıştı. Sarı Kırmızılılarda Onyekuru'nun da durumu taraftarlar tarafından merak konusuydu. Meraklarını dindirecek hamle Henry Onyekuru'dan geldi.

Galatasaray'a veda etti

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi Monaco'dan kadrosuna katmayı planladığı iddia edilen Henry Onyekuru, sosyal medya üzerinden Galatasaray'a veda etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Henry Onyekuru, her şey için teşekkürlerini ileterek Galatasaray'a bol şanslar diledi.

İlk olarak 2018-19 sezonunda Everton'dan Galatasaray'a kiralanan Onyekuru, 2019'da Fransız ekibi Monaco'ya transfer olduktan sonra da 2019-20 ve 2020-21 sezonlarının ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray forması giymişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/877153/henry-onyekuru-sosyal-medyadan-galatasaraya-veda-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.