Bayramlıklar Etimesgut Belediyesinden

Etimesgut Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık yardımında bulunuyor.
Zeliha Demirci
|
09 Temmuz 2021, Cuma - 17:30
Bayramlıklar Etimesgut Belediyesinden

Etimesgut Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi ve engelli 2 bin aileye bayramlık hediye ediyor. Pandemi tedbirleri kapsamında Şefkateli Çarşısına randevu sistemiyle davet edilen vatandaşlar, dilediklerini üzerlerine deneyerek ve beğenerek mağazadan alışveriş yapar gibi alıyorlar

Pantolon, gömlek, ayakkabı ve tişörtten oluşan bayramlıklarını alan çocuklar büyük mutluluk yaşıyor. Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne başvuru yapan ve belediye görevlilerince yapılan araştırma sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen aileler giyim yardımından yararlanabiliyor.

"Hassasiyet ve nezaketle yapmaya gayret ediyoruz"

Konu hakkında konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Bu bayram da Şefkateli Çarşımızdan giyim yardımında bulunuyoruz. Yardımlarımızı, azami dikkat, hassasiyet ve nezaketle yapmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha duyarlı vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza ve sivil toplum temsilcilerine çağrıda bulunuyorum; çevrenizdeki ihtiyaç sahiplerini lütfen belediyemize bildiriniz ya da yönlendiriniz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/879886/bayramliklar-etimesgut-belediyesinden
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.