Kızılcahamam'da kazaları önleyecek üst geçit

Kızılcahamam'da D-750 karayolu üzerinde bulunana okullar bölgesine üst geçit yapılacak.
Ankara Masası
|
09 Temmuz 2021, Cuma - 21:03
Kızılcahamam'da kazaları önleyecek üst geçit

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Karayolları Bölge Müdürü bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede D-750 karayolu üzerinde Kızılcahamam Adem Özbekler Kültür Merkezi ve Şehit Hakan Gülşen Tusaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasına bir üst geçit yapılmasına karar verildi.

"Güvenli ulaşım"

Üst geçitle ilçedeki kazaların en aza indirileceğini belirten Başkan Acar "İlçemizin iki yakasını bağlayan, Hastane Kavşağı ve Yol inşaatı projesinde sona yaklaşıyoruz. Proje kapsamında yaya güvenliğin daha da artırılması için üst geçit çalışmalarına da başlandı.Bitmesine çok az kalan proje tamamlandığında inşallah bölgede yaşanan trafik kazaları en aza indirilecek, siz değerli hemşehrilerimiz son derece güvenli yol ve üst geçitten ulaşımlarını sağlama imkanı bulacaksınız." dedi.

"Çelik aksamlı olarak tasarlandı"

 Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ise "Kızılcahamam Tusaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kızılcahamam Terminali arasındaki üst geçit aynı yerine yenilenerek inşaa ediliyor. Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından öğrencilerimizin güvenliği için çelik aksamlı olarak tasarlanan üst geçidin montaj çalışmaları hızla devam ediyor." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/881604/kizilcahamamda-kazalari-onleyecek-ust-gecit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.