Kocaeli'de işçi servisine silahlı saldırı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde işçi servisine düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı. Saldırgan ile araç sürücüsü arasında 1 ay önce yol verme meselesi yüzünden kavga çıktığı öğrenildi.
IHA-20210712AW368321
|
12 Temmuz 2021, Pazartesi - 09:15
Kocaeli'de işçi servisine silahlı saldırı

Olay, Çayırova ilçesi Akse Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halinde olan 41 P 5337 plakalı işçi servisinin sürücüsü, Selami B. idaresindeki 41 P 2938 plakalı bir diğer işçi servisinin önünü kesti. Araçtan inen sürücü, Selami B.'nin kullandığı araca ateş açmaya başladı. Olayda Selami B., Adil K., Arif D., Enes K. yaralanırken silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı.

Yaralılar hastanelere kaldırıldı

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise bölge güvenlik önlemi alarak, inceleme başlattı.

Yol kavgası silahlı saldırı ile bitti

Ekipler tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda mermi kovanı bulundu. Silahlı saldırgan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, silahlı saldırgan ile Selami B. arasından yaklaşık 1 ay önce yol verme sebebi ile kavga çıktığı öğrenildi.

Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/885009/kocaelide-isci-servisine-silahli-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.