Ankara'da uygulama noktalarında durdurulan araçlarda yok yok...

Ankara’da uyuşturucu ticaretlerini ve faaliyetlerini önlemeye yönelik gerçekleştirilen devriye ve yol kontrol uygulamalarında 12 kişiye adli işlem uygulanırken çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Samet Dirican
|
12 Temmuz 2021, Pazartesi - 11:08
Ankara'da uygulama noktalarında durdurulan araçlarda yok yok...

Ankara İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uyuşturucu ticaretlerini ve faaliyetlerini önlemeye yönelik 2 farklı ilçede  yol kontrol ve devriye uygulaması gerçekleştirdi. 

Şüpheli görülen araçta çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Ekiplerin ilk adresi Altındağ ilçesi oldu. Karacaören Mahallesi'nde park halindeki şüpheli bir araç durduruldu. Araçta ve içerisinde bulunan E.A., Ö.Y.A. ve B.N.K. adlı şahısların üzerinde yapılan aramalarda 12 gram eroin, 5 gram metamfetamin, 2 gram bonzai ve 15 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Jandarma devriyesinde durdurulan araçtan extacy haplar çıktı

Jandarma ekipleri, Altındağ ilçesi Gicik Mahallesi’ndeki devriyesi sırasında şüpheli gördükleri bir aracı daha durdurdu. Araçta bulunan O.K. ve G.E. adlı şahısların üzerinde ve araç içerisinde yapılan arama sonucunda 6 adet extacy hap ele geçirildi.

Yol kontrol uygulamasında yapılan aramada üzerinden uyuşturucu çıktı

Ekipler, Kahramankazan Akıncı Yol Kontrol Noktasında durdurulan yolcu otobüsünde yaptıkları kimlik kontrolü esnasında şüpheli hareketler sergileyen A.Ş.’nin üstünü aradı. Yapılan üst aramasında şahsın üzerinden çıkan 2 gram metamfetamine el konuldu.

Aynı yerde yapılan farkı bir uygulamada ise şüphe üzerine durdurulan araçta ve içerisinde bulunan S.A., M.Z., E.E. ve R.Ş. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 40 gram metamfetamin ele geçirildi.

Üzerlerindeki 100 grama yakın bonzaiyle yakalandılar

Jandarma Ekipleri Altındağ Karapürçek Mahallesindeki devriyesinde şüpheli gördükleri 2 şahsa kimlik kontrolü yapmak istedi. Şüpheli şahıslar, kaçmaya başlayınca ekipler arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Şahıslar, yapılan kısa takibin ardından yakalandı. Yakalanan H.Ö. ve Ç.E.Y.’nin yapılan üst aramasında 94.5 gram bonzai ele geçirilmiştir.

Bahse konu beş olayda uyuşturucu maddelere el konulduğu, toplamda da 12 şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/885230/ankarada-uygulama-noktalarinda-durdurulan-araclarda-yok-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.