Bakan Varank'tan ABB'ye tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kızılcahamam’da bazı vatandaşların Soğuksu Milli Parkı’na ücretli girmekten şikayet ettiğini belirterek Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Bakan Varank, "Bu fırsatçılığı yapmamak lazım" dedi.
Ankara Masası
|
12 Temmuz 2021, Pazartesi - 14:20
Bakan Varank'tan ABB'ye tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB'nin Altyapı İnşaatı Temel Atma Töreni’nde konuştu.

Bakan Varank konuşmasının son bölümünde, insanların pandemiden dolayı açık havada daha fazla vakit geçirmeyi istediklerini söyledi. 

" Maalesef bunu fırsata çevirmek isteyenleri de görebiliyoruz." diyen Bakan Varank, Kızılcahamam ziyareti sırasında bazı vatandaşların "Burada Soğuksu Milli Parkı’nın işletmecisi Ankara Büyükşehir Belediyesi. Daha önce burası bedavaydı, şimdi ancak ücretli girebiliyoruz." diyerek şikayette bulunduklarını belirtti. 

"Doğru bir uygulama değil"

Bakan Varank, "Bu fırsatçılığı yapmamak lazım. İnsanlarımızın açık havaya ihtiyacı olduğu bir dönemde milli parkı ücretsizken ücretli hale getirmek doğru bir uygulama değil. İnşallah bu yanlıştan da dönerler. Bu hususu Ankaralıların takdirine bırakıyorum." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/886142/bakan-varanktan-abbye-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.