Bakan Varank Ankara için harekete geçti

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, ​​Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB'nin içinde yer alan küçük sanayi sitesi için "Hemen bitirin" talimatı verdiğini söyledi.
Ankara Masası
|
12 Temmuz 2021, Pazartesi - 15:46
Bakan Varank Ankara için harekete geçti

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı,  Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB'nin Altyapı İnşaatı Temel Atma Töreni’nde konuştu. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile  Ankara Valisi Vasip Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Taklacı, ihracat rakamlarının yükselmesi için bu desteklerin sürmesi gerektiğini belirtti. 

Ankara'nın şu anda 450-500 milyon dolar ihracat rakamına sahip olduğunu ekleyen Taklacı, "Bu rakamları arttırmak için bu projeyi yapmamız gerekiyordu. Bu projenin olması için büyük mücadeleler verdik. Biz Siteler esnafıyız, sizin içinizde çıkan insanlarız. Bu proje ile sizleri burada toplamak bizlere onur ve mutluluk verdi. Çünkü tarihe geçeğiz." dedi. 

Taklacı şu şekilde devam etti: 

"Burası inovasyon sistemine uyan bir organize sanayi bölgesi olacak. İçerisinde hizmet alanı olarak ayırdığımız küçük sanayi sitesi yerimiz var. Sayın Bakanımız burası için hemen bitirin talimatı verdi. İnşallah onun katkılarıyla burayı da hayata geçireceğiz."


http://www.ankaramasasi.com/haber/886616/bakan-varank-ankara-icin-harekete-gecti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.