EGO'dan sefer düzenlemesi

EGO Genel Müdürlüğü, kurban satış ve kesim alanlarına rahat ulaşım sağlanabilmesi için yeni güzergahlar ve seferler ekledi.
Ankara Masası
|
12 Temmuz 2021, Pazartesi - 21:00
EGO'dan sefer düzenlemesi

EGO Genel Müdürlüğü,  Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan karar neticesinde kurban satış alanları ve kesim yerlerine rahat ulaşım sağlanabilmesi amacıyla düzenlemeye gitti.

EGO, 13-23 Temmuz tarihlerini kapsayacak şekilde yeni güzergah ve seferler başlattı.

Seferlerle ilgili trafik yoğunlunun da dikkate alındığı belirtilen açıklamada "Kurbanlık satış alanları ve kesim yerlerine giden özel bağlantı yolları üzerinde araç park edilmesinden dolayı trafik akışında yaşanılan yoğunluğun önüne geçilebilmesi amacıyla ek tabloda belirtilen ilgili alanlara yakın mesafede bulunan ve güzergâh yapısı olarak bu alanlara giriş sağlayabilecek dört ayrı otobüs güzergâhımız güncellenmiştir. Ayrıca bu alanların dışında Elvankent Kurban Satış ve Kesim alanına toplu taşıma araçlarıyla ulaşımın sağlanmasını teminen bir adet yeni güzergâh ihdas edilmiştir.Bu kapsamda 13-23 Temmuz 2021 tarihleri arasında halkımızın kurbanlık satış alanlarına rahat ve hızlı bir şekilde ulaşımını sağlamak üzere Kuruluşumuzca azami özen gösterilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Seferler için tıklayınız

http://www.ankaramasasi.com/haber/887090/egodan-sefer-duzenlemesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.