Elmadağ Belediyesinden sayısız etkinlik

Elmadağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak, 15 kişisel gelişim alanında verilen kurslar başladı.
Zeliha Demirci
|
13 Temmuz 2021, Salı - 09:49
Elmadağ Belediyesinden sayısız etkinlik

Elmadağ Belediyesinin, voleybol, basketbol, okçuluk, badminton, jimnastik olmak üzere 5 spor dalında; kişisel gelişim ,bilgisayar, grafik tasarım, robotik kodlama yazılımı, gitar, piyano, keman, bağlama, resim, satranç, tiyatro, halk oyunları, Seymen, İngilizce ve Almanca olmak üzere 15 kişisel gelişim alanında ücretsiz olarak verdiği kurslara kayıtlar yapıldı. Yaşlarına göre gruplandırılan sınıflarla etkinliklere start verildi.

Konu hakkında konuşan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Pandemi nedeniyle uzun süredir sosyal aktiviteler ve spordan uzak kalan çocuklarımız, gençlerimiz yaz dönemini spor okulumuza gelerek hem daha enerjik ve eğlenceli zaman geçirecekler hem de spor yeteneklerini keşfedecekler. Kültürel kurslarımızda kişisel gelişimlerine de katkıda bulunacaklar." dedi.

Dolu dolu bir yaz geçirmek isteyenlerin Yaz Spor Okulu kayıtları için 0553 217 21 00 ve kültürel kurslara kayıt için, 03128630650/131 numaralı telefonları arayarak işlemlerini ücretsiz olarak yaptırabilir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/887406/elmadag-belediyesinden-sayisiz-etkinlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.