Milet Bahçesi için çalışmalar başladı

Pursaklar Belediyesi tarafından, Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımı için imar planını esas alan jeolojik etüt çalışması başlatıldı.
Samet Dirican
|
13 Temmuz 2021, Salı - 12:11
Milet Bahçesi için çalışmalar başladı

Pursaklar Belediyesi’nin hazırlamış olduğu ve Millet Bahçesi ilan edilen alanın imar planı değişikliğinin Bakanlık tarafından tamamlanması için gerekli olan kurum görüşleri tamamlandı. Millet Bahçesi için etüt çalışmaları başlatıldı.

Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi projesinin hayata geçirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin, yeşil alanlarıyla, hem göz zevkine hitap edeceğini hem de insanların keyif alacağı ortamların inşa edileceğini belirtti.

Yeni yaşam alanı

Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesinin tamamlanması ile birlikte ilçe sakinlerine nefes aldırcak yeni bir yaşam alanının daha hizmete gireceğini dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin haftanın yorucu koşuşturmasından bir nebze olsun uzak kalmasına yardımcı olacak olan Gümüşoluk Göletimizde jeolojik zemin etüt çalışmalarımıza başladık. Sondaj yapılarak inşasına başlanacak olan Millet Bahçesinin zemin raporları hazırlanıyor. Yoğun yeşil alanı ve doğal göleti ile birlikte çok güzel bir yaşam alanı olacak. Bir an önce inşaat aşamasına geçip çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak Millet Bahçemize kavuşacağımız günü iple çekiyoruz’’ dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/887687/milet-bahcesi-icin-calismalar-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.