Etimesgut'ta sağlıklı yaşam fırsatı

Etimesgut Belediyesinin aile yaşam merkezleri ile spor tesisleri Ankaralılar için sağlıklı yaşam imkanı sağlıyor.
Zeliha Demirci
|
13 Temmuz 2021, Salı - 12:20
Etimesgut'ta sağlıklı yaşam fırsatı

Etimesgut'taki aile yaşam merkezleri ile spor tesisleri Başkentliler’e sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor. Modern spor aletleriyle donatılan tesislerde eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı sunuluyor.

Pandemide aldığı fazla kilolardan kurtulmak isteyenlerin adresi Etimesgut’un spor tesisleri oluyor. Bin 100 metrekare alanıyla Ankara'nın en büyük spor salonlarından biri olan Devlet Bahçeli Spor Merkezi, Ahi Elvan, Güzelkent, Göktürk ve Merkez Aile Yaşam Merkezleri'ndeki spor salonlarının yanı sıra, Atakent Tesisleri Spor Merkezi ile Merkez Spor Merkezi spor salonları büyük talep görüyor. Tunahan, Atabey, Turkuaz, Ülkü, Turan, Atayurt ve Ayyıldız tesislerinde yer alan kapalı spor salonları da Etimesgutlular'ın tercih ettiği salonlar arasında bulunuyor.

İşte spor merkezleri:

Devlet Bahçeli Tesisleri Spor Merkezi: Ankara'nın en büyük spor tesisleri arasında gösteriliyor. Bin 100 metre kare alana sahip fitness salonunda koşu bantlarından boks ringine; tam donanımlı spor merkezinde olan bütün spor aletleri yer alıyor.

Ahi Elvan Spor Merkezi: Modern spor aletleriyle donatılmış spor merkezi hizmet veriyor.

Göktürk Spor Merkezi: Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi içerisinde yer alan spor merkezi hergün yüzlerce Etimesgutlu'ya sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor.

Güzelkent Spor Merkezi: Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde hizmete açılan spor merkezi, modern spor aletleriyle donatıldı.

Merkez Spor Salonu: Tamamıyla yenilenen spor merkezinde birçok spor aleti yer alıyor.

Atakent Spor Merkezi: Bünyesindeki modern spor merkezinden binlerce başkentli yararlanıyor.

Ülkü Spor Tesisleri: Tesiste 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemeleri yer alıyor.

Turan Spor Tesisleri: Tesiste, 2 adet futbol sahası, tribünler, soyunma ve duş alanları, çocuk oyun alanı ile çevre düzenlemeleri bulunuyor.

Atabey Spor Merkezi: Atayurt Mahallesi’ndeki merkezde aerobik, fitness, plates, spinning salonu, fin hamamı ve sauna yer alıyor.

Turkuaz Spor Merkezi: Turkuaz Mahallesi'ndeki tesiste modern spor merkezi hizmet veriyor.

Tunahan Spor Tesisleri: Açık ve kapalı basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, halı saha, fitness setlerinin yer alıyor.

Ayyıldız Spor Tesisleri: Basketbol ve voleybol sahalarının yer alıyor.

Atayurt Spor Tesisleri: Futbol, basketbol ve voleybol sahaları hizmet veriyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/887717/etimesgutta-saglikli-yasam-firsati
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.