Bala’da kentsel dönüşüm başlıyor

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Şentepe Mahallesi’nde proje fizibilite çalışmaları tamamlanmasıyla birlikte hak sahipleriyle uzlaşma görüşmelerine başlandığını açıkladı.
Zeliha Demirci
|
13 Temmuz 2021, Salı - 15:11
Bala’da kentsel dönüşüm başlıyor

Başkan Ahmet Buran, Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edilen Şentepe Mahallesi’nde proje fizibilite çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hak sahipleriyle uzlaşma görüşmelerine başlandığını açıkladı.

Başkan Buran, açıklamasının devamında, “İlk etapta ilçe merkezi Göztepe Mahallesi’nde yaklaşık 20 dönüm alanda ilan edilen Kentsel Dönüşüm Alanına ait proje tamamlandı. Proje kapsamında farklı büyüklükte ve tipte daire, ticaret merkezi projelendirilip hak sahipleri ile görüşmelere bağlandı.” ifadelerini kullandı.

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran şöyle devam etti: “Kentsel dönüşüm ile birlikte modern konutlar, modern dükkanlar, kent meydanı ve 24 metre cadde olacak. İlçemizin çehresini değiştirecek ve ilçemizi geliştirecek olan "Kentsel Dönüşüm" projemiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun”

Birinci etap çalışmalarına başlanmasıyla birlikte ilçe merkezinin tamamını kapsayacak olan 100 dönümlük ikinci etap için çalışmalar da hemen başlayacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/888701/balada-kentsel-donusum-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.