Nebahat Çehre'den Aydemir Akbaş'a yanıt

Türk sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre, Nişantaşı'nda bir mağazadan çıkarken muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çehre, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" açıklamasında bulunan oyuncu Aydemir Akbaş'a cevap verdi.
Zeliha Demirci
|
14 Temmuz 2021, Çarşamba - 10:12
Nebahat Çehre'den Aydemir Akbaş'a yanıt

Nebahat Çehre, Nişantaşı'nda bir mağazadan çıkarken objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çehre, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" açıklamasında bulunan arkadaşı Aydemir Akbaş'a cevap verdi.

Usta oyuncu, yıllar sonra kendisiyle evlenmek istediğini açıklayan Aydemir Akbaş'ın bu sözlerine kızmadığını ancak şaşırdığını söyledi. Eşi Yılmaz Güney ve Akbaş'ın çok eski dost olduklarını anlatıp bu açıklamayı şansızlık olarak değerlendiren Çehre, "O çok şanssız bir açıklama aslında kötü bir niyeti yok, çünkü biz Yılmaz Güney'in sağ koluyduk, ailecek görüştüğümüz bir insan." şeklinde konuştu.

77 yaşındaki oyuncu, sözlerine şu şekilde devam etti: "Onore edip iltifat ettikten sonra arkasından onu söylemesi şanssızlık olmuş. Galatasaray Lisesi mezunu çok iyi bir ailenin çocuğudur. Son zamanlarda böyle şeyler oluyor herhalde. Tabii ben ona kırılmam çünkü herkes anladı ne demek istediğini. Aramadım ama belki o arayacak kırgınlık yok. Biz Yılmaz ile evli iken o da Beyhan ile evliydi çok sevdiğim insanlar. 65'li yıllardan tanışıyoruz resimlerde hepimiz tıfılız."

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Akşam'dan Yasemin İlan'ın sorularını cevaplayan Aydemir Akbaş, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" demiş ve bu sözler gündem olmuştu.

Akbaş, sözlerine; "Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır. Geçmişte Yılmaz Güney ile evli olduğu zamanlar birbirimizin evine çok gidip gelirdik, muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat'ın kalitesine ulaşmak zordur" diye devam etmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/889268/nebahat-cehreden-aydemir-akbasa-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.