Ankaragücü ilçe belediye başkanlarını ağırladı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile Ankara İlçe Belediye Başkanları Ankaragücü'ne ziyarette bulundu.
Büşra Bayrak
|
14 Temmuz 2021, Çarşamba - 10:46
Ankaragücü ilçe belediye başkanlarını ağırladı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan başkanlığında, Ankara İlçe Belediye Başkanları ve Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ile birlikte Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette AK Partili ilçe belediye başkanlarından; Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş  yer aldı. 

Ankaragücü yönetimiyle istişarelerde bulunan başkanlar Ankaragücü'ne başarılar dilediler.

Ziyaretin ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar,   Kızılcahamam’da kamp yapan Ankaragücü sporcularına yemek verdi.

Başkan Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde kamp yapan Ankaragücü'müzün Başkanı Sayın Faruk Koca, kulübümüzün yönetim kurulu üyeleri ve değerli sporcularımız ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Ankaragücümüzün Kızılcahamam Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Süper Lig yolunda takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/889418/ankaragucu-ilce-belediye-baskanlarini-agirladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.