Keçiören Belediyesi LGS öğrencilerine tanıtım kılavuzu hazırladı

Keçiören Belediyesi, Keçiören Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile işbirliği yaparak Liseye Geçiş Sistemi (LGS) öğrencileri için 5 bin adet rehberlik kitapçığının basımını ve dağıtımını gerçekleştirdi.
Zeliha Demirci
|
14 Temmuz 2021, Çarşamba - 12:15
Keçiören Belediyesi LGS öğrencilerine tanıtım kılavuzu hazırladı

Keçiören Belediyesi, eğitime destek kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Keçiören Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile işbirliği yaparak, bastırdığı 5 bin adet Ortaöğretim Kurumları Tanıtım Kılavuzunu, 5 Temmuz-16 Temmuz arasında tercih yapan LGS öğrencilerine ve velilerine dağıttı.

Tanıtım kılavuzunda, Keçiören’de bulunan okulların genel tanıtımı, ilçede sınavla ve sınavsız girilen okulların donanımsal özellikleri ve okullardaki bölümlere ilişkin detaylı bilgiler yer alıyor.

Kurs merkezlerinde rehberlik hizmeti

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Tepebaşı, Aktepe, Bağlum ve Mevlana kurs merkezlerimizde LGS öğrencilerine tercihleri konusunda rehberlik hizmeti verdik. Aynı zamanda Ortaöğretim Kurumları Tanıtım Kılavuzu basarak dağıtımını yaptık. 1994 yılı Keçiören’de ve Türkiye'de belediyelerin eğitime destek vermeleri için önemli bir dönüm noktasıdır. Keçiören’e hizmetkar olduk ve eğitim, sağlık, güvenlik konularında kurumlarımıza yönelik desteklerimiz başladı ve diğer belediyelere de örnek oldu. Özellikle eğitime destek konusunda yaptığımız çalışmalar merkezi yönetim tarafından kanunlaştırıldı ve yerel yönetimlerin eğitimi desteklemeleri noktasında önleri açıldı." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/889545/kecioren-belediyesi-lgs-ogrencilerine-tanitim-kilavuzu-hazirladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.