ASO Başkanı Özdebir'den 15 Temmuz mesajı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yayınladığı mesajında "Türk Milleti demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek bu girişimi gerçekleştiren hainleri hiçbir zaman unutmayacaktır. Bu Millet hainlere daima dersini verecektir."dedi.
Büşra Bayrak
|
14 Temmuz 2021, Çarşamba - 12:13
ASO Başkanı Özdebir'den 15 Temmuz mesajı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 5. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ASO Başkanı Özdebir mesajında, 15 Temmuz darbe girişiminde Türk halkının kahramanlığının unutulmayacağını ve ilelebet hatırlanacağını vurguladı. Özdebir,  “İçeriden ve dışardan bazı hainlerin 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin meşru hükümetini yıkmaya yönelik girişimini etkisiz hale getiren Türk halkının kahramanlığı unutulmayacak ve ilelebet hatırlanacaktır. Türk halkı, milletin iradesinden başka hiçbir iradeyi kabul etmediğini ve etmeyeceğini göstererek, bütün dünyaya örnek olmuştur. Türk Milleti demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek bu girişimi gerçekleştiren hainleri hiçbir zaman unutmayacaktır. Bu Millet hainlere daima dersini verecektir." dedi.

Ankara Sanayi Odası olarak 15 Temmuz'da milletin, demokrasinin ve seçilmişlerin yanında olduklarını söyleyen Özdebir, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bu hainlerin devletin içinden temizlenmesinin yanısıra, iş dünyasından da temizlenmesi için büyük çaba gösterdik. Bu çabalarımızı sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu hain girişimi unutmadık, unutmayacağız.
Ulu önder Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde söylediği şu sözleri hiç aklımızdan çıkarmayalım:
'Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen,
Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin!'
Bu vesileyle 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yaşadığımız coğrafyada devletimizin bekası ve milletimizin selameti için hep birlikte bir olacağız, diri olacağız, uyanık olacağız ve çok çalışacağız. Tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/889566/aso-baskani-ozdebirden-15-temmuz-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.