Kahramankazan'da şehitler için mevlit okutuldu

FETÖ darbe girişiminin engellenmesi sırasında 9 şehit, 92 gazi vererek, darbeye direnişin sembolü haline gelen Kahramankazan’da şehitler için mevlit okutuldu.
Zeliha Demirci
|
14 Temmuz 2021, Çarşamba - 16:07
Kahramankazan'da şehitler için mevlit okutuldu

15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinin 5. yıl dönümü dolayısıyla Kahramankazan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Köprübaşı Camii’nde şehitler için mevlit okutuldu.

Şehitler için okutulan Mevlid-i Şerife, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kaymakam Engin Aksakal, ilçe protokolü ve şehitlerin yakınları ile gaziler katıldı. Kahramankazanlılar mevlide yoğun ilgi göstererek şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Mevlit sonrasında vatandaşlara lokma ikram edildi.

"Unutmadık, unutturmayacağız"

Başkan Serhat Oğuz, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi demokrasi tarihine altın harflerle yazılan bir destana imza attığını belirterek, “15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ateşlediği işaret fişeğini takip eden Türk milleti o gece aynı Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde olduğu gibi destan yazdı" dedi. 

15 Temmuz’u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyleyen Oğuz, "Aziz şehitlerimizden, kahraman gazilerimizden ve büyük Türk milletinden Allah razı olsun. Hemşehrilerimizle birlikte şehitlerimiz için mevlit okutarak, dualar ettik. Mekanları cennet makamları âli olsun." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/890200/kahramankazanda-sehitler-icin-mevlit-okutuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.