İstanbul’da "nişan atma" kavgası: 1 ölü 5 yaralı

İstanbul'da iki aile arasında yaşanan "nişan atma" kavgası nedeniyle 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
IHA-20200819AW093004
|
19 Ağustos 2020, Çarşamba - 06:44
İstanbul’da "nişan atma" kavgası: 1 ölü 5 yaralı


Olay, Esenyurt Battalgazi Mahallesi Ferah Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, aralarında daha önceden kız alıp verme konusundan husumet olan yabancı uyruklu iki aile, kız evinin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavga silahlar konuştu. Olayda kızın ailesinden Halis Name (66) ile Hanadı Deırı (53) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaya ilişkin 1 kişi gözaltına alınırken polis ekipleri saldırgan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

GERGİNLİK DEVAM ETTİ

Esenyurt’ta silahlı kavgaya dönüşen ‘nişan atma’ olayı Küçükçekmece’de devam etti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler henüz plakası alınamayan bir otomobille kız ailesinin ikamet ettiği Kanarya Mahalesi Pelikan Sokağı’na gelerek ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu 1’i kız tarafından, 1’i sokaktaki bir iş yerinde çalışan, 2’si yoldan geçen olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır, diğerinin ise 14 yaşında olduğu öğrenildi. 

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve özel harekat polisi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise sokağı güvenlik şeridi ile tamamen kapatarak, delil ve kamera incelemesi yaptı. Yapılan incelemede yaklaşık 30 tane boş kovanın olduğu görüldü. Durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan yaralılardan Ahmet E.’nin (24) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

Sokakta yaşanan silahlı kavga bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı. Görüntülerde, bir kadının aracın camının önüne gittikten sonra yere düştüğü ve siyah bir aracın olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/89186/istanbulda-nisan-atma-kavgasi-1-olu-5-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.