Mogan Gölü’nde 15 Temmuz şehitlerine selam

Gölbaşı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Mogan Gölü çevresinde kortej yürüyüşü yapıldı.
IHA-20210715AW371850
|
15 Temmuz 2021, Perşembe - 14:43
Mogan Gölü’nde 15 Temmuz şehitlerine selam

Gölbaşı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Mogan Gölü çevresinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 Korteje Mogan Gölü üzerinden kano ve yelkenler eşlik edildi. Türk bayrağının Mogan Gölü’nde açılması ile devam eden gösteri, kano ve yelken gurubunun Kaymakam Bilgehan ve Başkan Şimşek’e bayrak teslimi ile son buldu.

Ramazan Şimşek'ten 15 Temmuz açıklaması

Kortej yürüyüşü esnasında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “15 Temmuz gecesi 251 kardeşimizi şehit verdik. Binlerce kardeşimiz ise gazi oldu. Türk milleti 15 Temmuz’da demokrasimizin, birlik ve beraberliğimizin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Hiçbir güç bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Vatanına milletine sahip çıkan tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/891860/mogan-golunde-15-temmuz-sehitlerine-selam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.