Kurban Bayramı öncesi Ankara'ya komşu illerde yoğunluk

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla memleketlerine ya da tatil bölgelerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Kırıkkale-Ankara, Ankara-Kayseri yollarında yoğunluk oluşturdu.
Ankara Masası
|
15 Temmuz 2021, Perşembe - 21:16
Kurban Bayramı öncesi Ankara'ya komşu illerde yoğunluk

Kurban Bayramı yaklaşırken izinlerini 15 Temmuz'la birleştirenler memleketlerine doğru yola çıktı. Ankara'nın komşusu 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, trafik yoğunluğu oluştu. Gurbetçi vatandaşlar, 9 günlük bayram tatilini memleketlerine ya da tatil bölgelerinde geçirmek için yollara akın etti. Yoğunluğun Ankara-Samsun D-200 kara yolunda olduğu gözlendi. Kayseri-Ankara kara yolunda da trafiğin yavaş yavaş yoğunlaştığı görüntülendi.

Jandarma, Türk bayrağı dağıttı

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, 85 uygulama noktasında 316 personelin katılımıyla uygulama noktalarında güvenlik tedbirleri aldı. Vali Yunus Sezer'in talimatıyla jandarma ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, uygulama noktalarında sürücü ve yolculara, Türk bayrağı dağıttı. Ekipler, yoğunluğun olduğu kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalışırken, sürücülerin de dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Bazı kavşaklar ise bariyerlerle kapatıldı, uyarı levhaları konuldu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/892237/kurban-bayrami-oncesi-ankaraya-komsu-illerde-yogunluk
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.