Keçiören’de sağlıklı aile içi iletişim için eğitim

Keçiören Belediyesi öncülüğünde, Keçiören Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışma gruplarına yönelik aile içi iletişim ve anne babaların çocuklara yönelik tutumları içerikli eğitim düzenlendi.
Zeliha Demirci
|
16 Temmuz 2021, Cuma - 17:59
Keçiören’de sağlıklı aile içi iletişim için eğitim

Keçiören Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışma gruplarına yönelik aile içi iletişim ve anne babaların çocuklara yönelik tutumları içerikli eğitim düzenlendi. Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (KEÇMEK) düzenlenen eğitimler Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Prof. Dr. Neriman Aral,  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Burçin Aysu ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Dr. Öğretim Görevlisi Gül Kadan tarafından verildi.

"Atölye çalışmalarından olumlu sonuçlar alıyoruz"

Konu hakkında konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, aile içi iletişimde anne babaların çocuklarına yönelik tutumlarının gelişimsel ihtiyaçlar açısından oldukça önemli olduğunu ve buna yönelik eğitimlerin toplumun huzuru sağlamak açısından olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. Altınok, “Kadınlarımıza yönelik birçok eğitim programı düzenliyoruz. Özellikle Aile Terapi Merkezimizde kadınlarımıza için yaptığımız atölye çalışmalarından olumlu sonuçlar alıyoruz. Kadınlarımız, toplumumuzun ve geleceğimizin temelini oluşturuyor. Kadınlarımızı ne kadar eğitimli hale getirirsek toplumumuzun temelini oluşturan aile kurumumuz da bir o kadar sağlıklı olur.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/894177/keciorende-saglikli-aile-ici-iletisim-icin-egitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.