Öfkeli kadın eşini darp eden genci tekme tokat dövdü

Antalya’da bayram alışverişi sırasında iki grup arasında çıkan tartışma, tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Olayda taraflardan bir kadın, eşini darp eden gence tekme tokat saldırdı. Öfkeli kadını vatandaşlar zor sakinleştirdi. 
Zeliha Demirci
|
17 Temmuz 2021, Cumartesi - 18:13
Öfkeli kadın eşini darp eden genci tekme tokat dövdü

Olay, Muratpaşa ilçesi Kazım Özalp Caddesi üzerinde saat 16.00 sularında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bayram alışverişi yapan iki grup arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Tartışma büyüyerek bir anda kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçtuğu kavgada iki şahıs başlarına aldıkları darbe sonrasında yaralandı.

Öte yandan, yaşanan olayda eşinin darp edildiğini gören bir kadın, bir gence tekme tokat saldırdı. Kadını vatandaşlar zor sakinleştirirken, yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Taraflardan birisi polis ekipleri gelmeden olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Diğer taraftan, yaralanan bir kişi 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri şahısların şikayeti üzerine olay hakkında inceleme başlattı. Yaşanan tüm anlat bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/896123/ofkeli-kadin-esini-darp-eden-genci-tekme-tokat-dovdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.