Alper Taşdelen'den bayram mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yayımladığı mesajla vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.
Zeliha Demirci
|
19 Temmuz 2021, Pazartesi - 09:29
Alper Taşdelen'den bayram mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Taşdelen, korona virüs pandemisi nedeniyle vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami dikkat etmelerinin önemini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bayramlar, yeni umutlara ve mutluluklara vesiledir, bir arada birlik olmaktır. Kurban Bayramı’nın tüm vatandaşlarımıza, İslam alemine ve insanlığa sevgi, saygı, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık, hayatın akışını değiştirdi. Sevdiklerimizle kucaklaşacağımız bayramlarımızı hep bir arada kutlayabilmek için öncelikle sağlığımıza dikkat edelim. Tedbirleri elden bırakmayarak ve kurallara uyarak bu hastalıktan en kısa sürede kurtulmayı temenni ediyorum.

Ülkemizde ibadetimizi özgürce yapabilmemizi sağlayan başta Büyük Atatürk’e ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarına saygı, şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Bu düşüncelerle Kurban Bayramı’mızın hayırlara vesile olmasını, halkımıza sağlık, huzur, esenlik ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kurbanlarımız kabul, Kurban Bayramımız kutlu olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/897232/alper-tasdelenden-bayram-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.