İstanbul'da bayramda yollar boş kaldı

Kurban Bayramı'nın ilk gününde yollar boş kaldı. 15 Temmuz Boğaz Köprüsü'nde trafiğin yok denecek kadar az olduğu görüldü. Öte yandan, Avcılar E-5'te yaşanan kurban yoğunluğu ise drone ile görüntülendi.
Büşra Bayrak
|
20 Temmuz 2021, Salı - 10:36
İstanbul'da bayramda yollar boş kaldı

Kurban Bayramı'nın ilk gününde İstanbul'da yollar boş kaldı. Normal günlerde trafik yoğunluğu çok olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bayramın ilk günü yoğunluğun yok denecek kadar az olduğu görüldü. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik drone ile havadan görüntülendi.

" İstanbul ne kadar boşalırsa boşalsın yetmiyor"

Öte yandan, Avcılar E-5 Saadetdere mevkisinde kurulan kurban pazarı trafik yoğunluğuna neden oldu. Kurban pazarında kesim sırası bekleyen vatandaşlar, E-5 yan yolu kilitledi. Bu sırada bazı sürücülerin de trafikte geri manevra yaparak yoğunluktan kurtulmaya çalıştığı görüldü. E-5 yan yolda yaşanan yoğunluk drone ile havadan da görüntülendi. 

Yolda kalan bir sürücü, "Trafik kurbandan kaynaklanıyor. Bazen kamyonetler de trafiği kapatıyor içeri girerken. Biraz dikkatli ve düşünceli olmak lazım" ifadelerini kullandı. Bir diğer sürücü ise "Trafik bitti dedik ama yine çile içerisindeyiz. İstanbul ne kadar boşalırsa boşalsın yetmiyor" şeklinde konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/898831/istanbulda-bayramda-yollar-bos-kaldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.