Pursaklar'da Onur Alp Eker kayıp oldu

Dün sabah saatlerinde Pursaklar'ın Sirkeli bölgesinde kaybolan Onur Alp Eker'e tüm aramalara rağmen ulaşılamadı.
Ankara Masası
|
21 Temmuz 2021, Çarşamba - 15:53
Pursaklar'da Onur Alp Eker kayıp oldu

20 Temmuz'da (dün) Pursaklar'ın Sirkeli bölgesinde kaçan kurbanlığın peşinden giden 19 yaşındaki Onur Alp Eker kayıp oldu.

Eker'in ailesi tüm çabalara rağmen bir sonuca ulaşamayınca ekiplerden yardım istedi.

Dün bölgede yapılan çalışmalar sonuç vermeyince, polis ekipleri bugün helikopterle arama başlattı.

"Yüzlerce personel arazide"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de çalışmaları yakından takip ederken "Dün öğle saatlerinden beri haber alınamayan Onur Alp EKER için havadan ve karadan arama çalışmaları devam ediyor. AFAD, Jandarma, Özel Harekat ve Emniyet güçlerimiz yüzlerce personeli ile arazide…" paylaşımında bulundu.

Onur Alp Eker'in dedesi Zühtü Erdoğan şunları söyledi:
"O peşine gidiyordu. Ben de 'araçla takip edeyim' dedim. İndiğimde arabanın anahtarını da götürdüğünü gördüm. Gelir diye yarım saat bekledim, o iyice uzaklaşmış. Sonra bir araç buldum gittim, daha da bulamadım. Annesi ile telefonda, 'Ben yolumu kaybettim. Bana konum at.' diye konuşmuş. Sonra da telefonu şarjı bitince kapanmış. Konumu atmış ama telefonu kapanmış. Sonradan emniyete haber verdik. Sonra birilerine sormuşlar, bir bayan 'Ben gördüm, dağ tarafına gitti' demiş. Gittik oraları aradık, dereleri aradık, bulamadık. Arama çalışmaları devam ediyor, iyi takip ediyorlar. Dün akşam birkaç yerde görülmüş, buradaki çoban ve yoldan geçen bir akrabamız görmüş. Onları da dikkate alarak takip ediyorlar. Bir an önce bulmak, kavuşmak istiyoruz."
http://www.ankaramasasi.com/haber/900582/pursaklarda-onur-alp-eker-kayip-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.