Ankara Pursaklar'da cansız bedeni bulunan Onur Alp Eker için Bakan Koca'dan başsağlığı mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan tıp fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker için başsağlığı mesajı yayımladı.
Samet Dirican
|
23 Temmuz 2021, Cuma - 00:28
Ankara Pursaklar'da cansız bedeni bulunan Onur Alp Eker için Bakan Koca'dan başsağlığı mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Ankara Pursaklar'da kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Onur Alp Eker için yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Hekim adayı bir kardeşimizin acısı yüreğimizi yaktı. Kırıkkale Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker'in cansız bedenine ulaşıldığını öğrendik. Bayramın ilk günü, dağlık alana kaçan kurbanlık koyunu bulmaya çalışırken kaybolmuştu. Ailesine, arkadaşlarına başsağlığı diliyorum."

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de başsağlığı diledi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise , "Çok üzgünüz… Bayramın birinci gününden beri arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam etti. Maalesef kötü haber aldık. Allah(cc) kimseye evlat acısı vermesin. Mekanın cennet olsun güzel yüzlü kardeşim… " ifadelerini kullandı.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'tan başsağlığı mesajı

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'ta bir başsağlığı mesajı yayınladı ve şu ifadeleri kullandı; 'Bayramın ilk günü kaybolan, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker'in vefat haberi yüreğimizi yaktı. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.'

http://www.ankaramasasi.com/haber/902316/ankara-pursaklarda-cansiz-bedeni-bulunan-onur-alp-eker-icin-bakan-kocadan-bassagligi-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.