Ankara'da arıların soktuğu şahıs hayatını kaybetti

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıların saldırısına uğrayan 49 yaşındaki bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
IHA-20210724AW377383
|
24 Temmuz 2021, Cumartesi - 12:14
Ankara'da arıların soktuğu şahıs hayatını kaybetti

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde ikamet eden Yakup Yıldız (49), arıların saldırısına uğradı. Kafasının 5-6 yerinden arıların soktuğu Yıldız, fenalaşması üzerine  yakınları tarafından Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldü.

Alerjisi olduğu tespit edildi

Yapılan ilk müdahalede arı sokmalarına karşı alerjisi olduğu anlaşılan Yıldız, ambulansla Ankara’ya sevk edilmek istedi. Yolda kalbi duran talihsiz adam Konya’nın Kulu İlçe Devlet Hastanesine yönlendirildi.Yıldız, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Yıldız’ın cenazesi Şereflikoçhisar ilçesine götürüldü.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/903727/ankarada-arilarin-soktugu-sahis-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
İmam
27 Temmuz 2021, 00:41
Ne olduysa Şereflikoçhisar hastanesindeki doktorların hemşirelerin ve diğer tüm sağlık çalışanlarının rahatlığı ve sorumsuzluğundan kaynaklı oldu. Koca hastanede hiçbiri solunum yolunu açamadı (entübe yapılmadı) ayrıca nefes alınamayan Yakup yıldıza kalp masajı yapıldı ve hatta ayrıca kalbi duran bu hastaya sevk yazıldı. Ben olayı canlı şekilde görmüş ve ailemin üzerine yemin ederim ki hiçbir şekilde kendim akrabaları olmayıp sadece şahsi sorumluluğumu vicdani sorumluluğumu bir vatandaş olarak yerine getirmek için olanları buraya yazmak istedim. Tüm ilçe halkı Şereflikoçhisar hastanesi ve personelinden şikayetçi. Eksiksiz tüm ekipman ve araç-gereçlere sahip olmasına rağmen üşengeçlik-iş yapmazlık nedeniyle hatta yeri geldiğinde alet edavat (emar-Tomografivs vs) kullanılmaması bunlar için dahi Ankara’ya Aksaray’a sevk yazmalarından sonuna kadar müzdaribiz. Şereflikoçhisardaki İşini savsaklayan Tüm sağlık çalışanlarına hakkımızın haram olduğunu bilmelerini isteriz. A’dan Z ye her konu da gelen her hasta şehir dışına sevk ediliyor. Emin olun Ankara’nın ilçeleri arasında ambulansı sevk için kullanan tek ilçe tek hastane bizizdir.