Şehit Emrah Arslan'ın Ankara'daki evine bayraklar asıldı

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde kirpi aracına düzenlenen saldırıda şehit olan er Emrah Arslan’ın Ankara Karapürçek'te bulunan babaevi bayraklarla donatıldı.
Ankara Masası
|
25 Temmuz 2021, Pazar - 12:19
Şehit Emrah Arslan'ın Ankara'daki evine bayraklar asıldı

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde bir kirpi aracına teröristler tarafından düzenlenen saldırıda Samsunlu Sözleşmeli Er Emrah Arslan ile Ordulu Astsubay Çavuş Fatih Güney şehit olurken, 2 asker de yaralanmıştı.

Saldırıda şehit olan Emrah Aslan'ın Ankara Karapürçek'te bulunan baba ocağına acı haberin ulaşmasının ardından sokak ve bina bayraklarla donatıldı.

Babası inşaat işçisi, annesi işitme engelli olan Arslan'ın 7 kardeşin en büyüğü olduğu öğrenildi. Ayrıca Arslan'ın 1 ay sonra düğün yapacağı belirtildi.

"Düğün hazırlıkları vardı"

Şehit Arslan’ın komşusu Doğan Durman şehit haberini gece saatlerinde öğrendiklerini belirterek, “Annesi babası Samsun Vezirköprü’deydi. Sadece burada 3 kız 1 oğlan kardeşi vardı. Haberi alındıktan sonra annelerine haberi iletemediler ancak sabaha yakın iletilebildi” dedi.

Ailenin gariban olduğunu söyleyen Durman, “Askerdeki şehit bakıyordu aileye. Şehit haberini alınca yıkıldı hepsi. 7 kardeşler 5 kız 2 oğlandı. Askerdeki şehidin geçen sene nişanını yapmışlardı. Bu sene 1 ay sonra düğünü olacaktı. Düğün hazırlıkları vardı, çeyizliklerini almışlardı. Şehit haberi gelince hepsi yıkıldı” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/904851/sehit-emrah-arslanin-ankaradaki-evine-bayraklar-asildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.