Servet Türkayık, Ömer Halisdemir'e 'darbeci' diyen Songül Sarıtaşlı'ya ne dedi?

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'e yönelik sözleri nedeniyle İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi Songül Sarıtaşlı'ya sert çıktı. Türkayık, "Haine hain diyemeyenler vatan için şehit olmuş kahramanlara dil uzatır olmuş." dedi.
Ankara Masası
|
26 Temmuz 2021, Pazartesi - 09:34
Servet Türkayık, Ömer Halisdemir'e 'darbeci' diyen Songül Sarıtaşlı'ya ne dedi?

İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi Songül Sarıtaşlı'nın 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'e yönelik sözleri gündemdeki yerini koruyor.

Sosyal medyadaki paylaşımı ardından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Sarıtaşlı'ya AK Parti cephesinden tepki geldi. 

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, "Semih Terzi Darbeci bir haindi. Şehit Ömer Halisdemir o haini alnının ortasından vurarak gebertti. Unutmadık unutturmayacağız." diyerek  Sarıtaşlı'nın tutuklanması için çağrıda bulundu. 

Bir sonraki mesajında isim vermeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e göndermede bulunan Türkayık, şunları ekledi:

" Haine hain diyemeyenler Vatan için Şehit olmuş Kahramanlara dil uzatır olmuş. Biz 15 Temmuz gecesi tanklarla ve vatan haini Semih Terziler ile mücadele ederken ellerini ovarak “Ben Başbakan olacağım” diyenler utansın."

Sarıtaşlı, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz değil mi?" ifadelerini kullanmıştı. İYİ Partili isim tepkiler üzerine paylaşımını silerek hesabını kapatmıştı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/905610/servet-turkayik-omer-halisdemire-darbeci-diyen-songul-saritasliya-ne-dedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.