Ankara'da Hamiyet Yıldırım cinayeti

Ankara'da bir kişi, kanser hastası karısını kravatla boğarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan adamın hayati tehlikesi devam ediyor.
Ankara Masası
|
26 Temmuz 2021, Pazartesi - 11:37
Ankara'da Hamiyet Yıldırım cinayeti

Ankara'da, kanser hastası karısını kravatla boğarak öldürdükten sonra silahla intihar girişiminde bulunan kişi, hastanede tedavi altına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Mehmet Yıldırım (80), sabah saatlerinde oğlunu telefonla arayarak helallik istedi.

Yıldırım'ın oğlu telefon görüşmesinin ardından annesiyle babasının yaşadığı Keçiören Şenlik Mahallesi'ndeki eve gitti.

Evde korkunç manzara ile karşılaştı

Eve giren çiftin çocukları, annesi Hamiyet Yıldırım'ın (74) öldüğünü, babasının ise başından yaralı olduğunu gördü. Onun ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Mehmet Yıldırım'ı Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yıldırım burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Cinayet ardından not bıraktı

Mehmet Yıldırım'ın olay yerinde, oğlunun irtibat numarası ile "Beni bağışlayın kendi hür irademle yaptım" yazılı not bıraktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Hamiyet Yıldırım'a bu ay başında karaciğer kanseri tanısı konulduğunu ve ihtiyaçlarının eşi Mehmet Yıldırım tarafından karşılandığını belirledi.

Emekli asker olduğu öğrenilen Mehmet Yıldırım'ın, eşini kravatla boğarak öldürdüğü, ardından da silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulunduğu tespit edildi.

(AA) (İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/906323/ankarada-hamiyet-yildirim-cinayeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.