CHP'li gençlerden İhsan Şenocak'a 'Filenin Sultaları' göndermesi

CHP Ankara İl Gençlik Kolları'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi Kurucusu İlahiyatçı Doktor İhsan Şenocak'ın, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularına yönelik sözlerine tepki gösterildi. Mesajda, Şenocak'ın paylaşımına benzer bir şekilde gönderme yapıldı.
Ankara Masası
|
26 Temmuz 2021, Pazartesi - 12:53
CHP'li gençlerden İhsan Şenocak'a 'Filenin Sultaları' göndermesi

İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi Kurucusu İlahiyatçı Doktor İhsan Şenocak,  Tokyo 2020'deki ilk maçında Çin'i mağlup edip tarihi bir başarıya imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı ‘Filenin Sultanları'nı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Şenocak: İslam'ın kızı sen edebin sultanısın

Şenocak, “İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın. Sen “burnunu göstermekten utanan” anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına “sultan” demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin” ifadelerini kullandı.

CHP:  Cumhuriyet'in kadını, sen  aydınlanmanın kadınısın

Söz konusu paylaşıma CHP Ankara İl Gençlik Kolları'nın sosyal medya hesabından tepki gösterildi. Mesajda, Şenocak'ın paylaşımına benzer bir şekilde gönderme yapılarak  "Cumhuriyet'in kadını Sen dar düşüncelerin, yobaz zihniyetlerin değil; cumhuriyet devrimlerinin, bilimin ve aydınlanmanın kadınısın. Senin başarılarından haset duyan, kadının adını sosyal yaşamdan silmeye yeminli gericilerin karanlığını dağıtan ülkenin aydınlık yarınlarısın." denildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/906583/chpli-genclerden-ihsan-senocaka-filenin-sultalari-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.