Aydın Didim'de cansız bedeni bulunan Yağmur Tayhan tüm Türkiye'yi yasa boğdu

Aydın Didim'de ölü olarak bulunan Yağmur Tayhan tüm ülkeyi bir kez daha yasa boğarken polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Vücudunda bıçak yaraları bulunan Yağmur Tayhan'ın öldürüldükten sonra boş arsaya atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. İşte Yağmur Tayhan cinayetindeki son gelişmeler.
Samet Dirican
|
27 Temmuz 2021, Salı - 13:55
Aydın Didim'de cansız bedeni bulunan Yağmur Tayhan tüm Türkiye'yi yasa boğdu

Aydın Didim'de boş bir arsada cesedi bulunan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan tüm Türkiye'de büyük bir üzüntüye neden oldu. 25 Temmuz Pazar günü ailesinin yanından alacaklarım var diyerek ayrılan Yağmur Tayhan bir daha geri dönmemişti. Genç kızın ceseti sabah saatlerinde boş bir arazide bulundu.

İşim var diyerek ailesinin yanından ayrıldı

Edinilen bilgiye göre, Didim'de yaşayan Yağmur Tayhan geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde ailesiyle birlikte gittiği bir düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrıldı.

Başka yerde öldürülüp arsaya taşınmış olma ihtimali

Kızlarından bir daha haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, ilçedeki boş bir arsada genç bir kıza ait ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti.

Vücudunda bıçak izleri var

Yapılan incelemede cesedin 2 gün önce kaybolan genç kıza ait olduğu ve vücudunda kesici alet izlerinin bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri genç kızın bıçaklanarak öldürüldükten sonra arsaya bırakıldığı üzerinde duruyor.

Kesin sonuç için otopsi bekleniyor

Genç kızın kesim ölüm nedeninin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Yağmur Tayhan böyle görüntülendi

Yağmur Tayhan'ın ailesinin yanından ayrıldıktan sonraki görüntüleri ortaya çıktı. Vücudunda çok sayıda kesik izi olduğu tespit edilen Yağmur'un, görüntüleri kaybolduğu gün bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/909088/aydin-didimde-cansiz-bedeni-bulunan-yagmur-tayhan-tum-turkiyeyi-yasa-bogdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.