Yetkin Öztürk'ten Kurz paylaşımı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Sebastian Kurz'a tepki gösteren Genel Başkan Meral Akşener'in sözlerini paylaşırken, iktidarlarında sığınmacıları göndereceklerini belirtti.
Ankara Masası
|
27 Temmuz 2021, Salı - 21:39
Yetkin Öztürk'ten Kurz paylaşımı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un 'Mülteciler için en iyi yer Türkiye' sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine destek verdi.

Öztürk, Akşener'in Bitlis ziyareti sırasında "Şimdi dedi ki bir gazeteci arkadaş. Bu Avusturya Başbakanı densiz adam demiş ki bütün göçmenler Afganlar Türkiye’de kalsın biz de para verelim. Ben buradan Bitlislilerin huzurunda, Avusturya Başbakanı olan arkadaşa diyorum ki, biz size 3 milyon Euro verelim sen mültecilerin tamamını al." sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşırken " Türkiye Cumhuriyeti'ni, şimdiki cahil ve paragöz iktidarla değerlendirip bir tutanlar bilsin ki; bu iş bilmez iktidarı da, bu karanlık günleri de, bu geçici sığınmacıları da göndereceğiz. Türk Milleti en kısa zaman da asil duruşunu iktidara yansıtacaktır..." ifadelerini kullandı.

Yetkin Öztürk'ün '  #IBANGönderKurz" hashtangini kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/910000/yetkin-ozturkten-kurz-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.