Nihat Özdemir'den Ali Koç'a yayıncı kuruluş yanıtı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'ın yayıncı kuruluştan gelen gelirlere yönelik tepkisine yanıt verdi. Elde edilen 5,9 milyar TL'lik gelirin sadece yüzde 4'ünü federasyona aldıklarını belirten Özdemir, "Gerisini bu sisteme harcadık. Bu dönemde bu parayı aldığımız için ben kendimizi başarılı hissediyorum" dedi.
Ankara Masası
|
28 Temmuz 2021, Çarşamba - 14:39
Nihat Özdemir'den Ali Koç'a yayıncı kuruluş yanıtı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir,  TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı ikinci konuşmada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un yayıncı kuruluştan gelen gelirlere yönelik tepkisine yanıt verdi.

Erhan Kamışlı, Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan'la birlikte Bien Sports'da verdikleri mücadeleyi kendi hayatındaki hiçbir özel işinde harcamadığını belirten Özdemir, "Verdiğimiz mesaiyi çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam. Biz 4 arkadaş bu mücadele ile ancak bu noktaya getirebildik. Elimizden geldiğince ancak bu kadar yapabildik." dedi.

"İki yılda aldığımız para 5 milyar artı KDV"

Pandemi dönemine ve dövizdeki hareketliliğe dikkat çeken Özdemir, "Ayrıca sözleşmemizde herhangi bir ekonomik durumda uyarlama yapılacak maddesi var. Sayın Göksel Bey bunu hatırlar. İki yılda aldığımız para 5 milyar artı KDV. Yani 5,9 milyar TL'yi aldık, bunun sadece yüzde 4'nü kendimize ayırdık. Gerisini bu sisteme harcadık. Bu dönemde bu parayı aldığımız için ben kendimizi başarılı hissediyorum" açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/911383/nihat-ozdemirden-ali-koca-yayinci-kurulus-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.