CHP Mamak'tan Tunç Soyer'e tepki

CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit, CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sığınmacılarla ilgili görüşlerini eleştirdi.
Ankara Masası
|
28 Temmuz 2021, Çarşamba - 20:36
CHP Mamak'tan Tunç Soyer'e tepki

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'şehirde yaşayan yabancılardan 10 kat fazla ücret alacağız" ifadeleriyle başlayan tartışmalara İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de dahil oldu.

Tunç Soyer, Özcan'ın ifadelerine yönelik " Din, dil, ırk fark etmeksizin kimseyi sudan, hizmetten, güvenlikten yoksun bırakmam, bırakamam. Bu her şeyden önce uygulanan yanlış politikalara değil, insanlığa kesilen bir ceza olur. Yönetememenin sonucu olarak da görsek masumlara kesilen hiçbir ceza bize ait olamaz." paylaşımında bulundu.

"Nargileci Suriyeliler yaşasın diye kazanmadık"

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit, Tanju Özcan'a destek verirken, Tunç Soyer'i eleştirdi.

Yiğit " Sayın Başkanım Türk vatandaşlarımız yokluk içinde yaşarken,çocuklarımız artık sokaklarda korkarak gezerken kimse bizden bu tür kişileri desteklememizi beklemesin.Bu toprakları atalarımızn kanı ile kazandık,Bu topraklarda nargileci Suriyeliler yaşasın diye kazanmadık" paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/911758/chp-mamaktan-tunc-soyere-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.