Etimesgut Belediyesi'nden çiftçileri sevindirecek destek

Etimesgut Belediyesi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Sincan Ziraat Odası Başkanlığı ile yaptığı protokol vasıtasıyla çiftçilerin tarım aletlerinden ücretsiz şekilde faydalanabileceğini duyurdu.
Büşra Bayrak
|
29 Temmuz 2021, Perşembe - 17:25
Etimesgut Belediyesi'nden çiftçileri sevindirecek destek

Etimesgut Belediyesi çiftçilere destek olmaya devam ediyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Sincan Ziraat Odası Başkanlığı ile yapılan protokol ile Etimesgutlu çiftçilerin tarım aletlerinden ücretsiz şekilde faydalanması sağlanıyor.

Bu kapsamda 1 adet tarla tipi ilaçlama makinası,1 adet helezon yaylı pulluk, 1adet merdaneli kazayağı,  1 adet Gobley-Diskora, 1 adet çayır biçme makinası çiftçilerin kullanımına sunulmak üzere alınarak Türkiye Ziraat Odaları Birliği Sincan Ziraat Odası’na teslim edildi.

Çiftçiler ücretsiz kullanabilecek

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel pandemiden dolayı esnafa verilen desteğin ardından çiftçilere de destek olmak için tarım aletleri alarak Sincan Ziraat Odası Başkanlığı’na teslim ettiklerini belirtti.  

Etimesgut Belediyesi Meclisi’nde konu hakkında görüşmeler yapılarak bir karar alındığını belirten Başkan Demirel,” Buradaki amacımız çiftçilerimize bir nebze de olsa destekte bulunmak. Bölgemizde bulunan çiftçilerimiz aldığımız tarım aletlerini ücretsiz bir şekilde kullanabilecekler” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/913727/etimesgut-belediyesinden-ciftcileri-sevindirecek-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.