Mamak'ta asfalt seferberliği

Mamak Belediyesinin, ulaşımda yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Aşık Veysel ve Peyami Safa Mahallelerinde sürdürülen afsalt çalışmalarını yerinde denetledi.
Zeliha Demirci
|
30 Temmuz 2021, Cuma - 10:59
Mamak'ta asfalt seferberliği

Mamak Belediyesinin, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, ulaşımda yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı asfalt, yol açımı, tretuvar ve bordür çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Aşık Veysel ve Peyami Safa Mahallelerinde sürdürülen afsalt çalışmalarını yerinde denetledi, eksiklikler konusunda talimat verdi.

Mamak Belediyesi olarak ulaşım yatırımlarına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Köse, "İlçemizdeki mevcut yollar ile yeni açılan imar yollarının bakım ve onarımı için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ulaşım hizmetlerine büyük önem veriyoruz. İlçemizdeki cadde ve sokakları ihtiyaçlara göre yenilemeye devam edeceğiz." dedi.

Gece-gündüz asfalt seferberliği

Sene başından itibaren 45.263.880 kg asfalt serimi gerçekleştirdiklerinin altını çizen Köse, ilçenin dört bir yanında gece gündüz çalışarak asfalt seferberliğini sürdürdüklerini kaydetti. Köse, "64 Mahallemizde herhangi bir yol problemi varsa vatandaşlarımız hiç kuşkuya düşmesin. Ekiplerimiz anında müdahale için gece gündüz hazır bekliyor. Belediyemizin tüm imkanlarını muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin hizmetindedir. Her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/914368/mamakta-asfalt-seferberligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.