Scarlett Johansson Disney'e neden dava açtı?

Scarlett Johansson, Disney'e açtığı dava ile dünya gündemine oturdu. Marvel evreninde Black Widow'u canlandıran Scarlett Johansson son filminin sinemalarla birlikte Disney+'ta da gösterime sokulmasına karşı dava açtı.
Samet Dirican
|
30 Temmuz 2021, Cuma - 12:23
Scarlett Johansson Disney'e neden dava açtı?

Black Widow'un yıldızı Scarlett Johansson Disney ile davalık oldu. Marvel evreninde Black Widow (Kara Dul) karakterine hayat veren Scarlett Johansson, gelir kaybı nedeni ile Los Angelas'ta Disney'e dava açtı.

Black Widow filmi sinemalar ile birlikte Disney+'ta da vizyona sokulması Scarlett Johansson'un sabrını taşırdı. Bu durumun sözleşmeyi ihlal olduğunu savunan Johansson gelir kaybı yaşadığı için Disney'e dava açtı.

Disney, Black Widow yıldızı Scarlett Johansson tarafından, şirketin gişe rekorları kıran Marvel filmini sinemalarda gösterime girmesiyle aynı anda yayın hizmeti Disney Plus'ta satma kararı nedeniyle dava ediliyor.

Disney+'ta (Disney Plus) aboneler Black Widow izlemek için 158 milyon dolar üyelik ücretine ek olarak 60 milyon dolar daha ödeme yaparak rekorlar kırıldı.

Disney'in başı ağrıyacak

Marvel's Black Widow, Disney Plus'ta şimdiye kadarki en yeni ve en büyük aynı gün yayınlanan film olma özelliğini elinde tutuyor. Disney, koronavirüs pandemisi sırasında birçok büyük stüdyonun filmini sinemalarla birlikte aynı anda sinemaseverlerle buluşturdu.

Scarlett Johansson bu davayı kazanırsa Disney'in başı birçok isim ile belaya girebilir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/914693/scarlett-johansson-disneye-neden-dava-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.