Elmadağ Belediyesi bilimi çocuklarla buluşturdu

Feza Gürsey Bilim Merkezi ve Elmadağ Belediyesi işbirliği ile Elmadağ'da bilim gösterilerinin yapıldığı ve çeşitli hediyelerin verildiği etkinlik düzenlendi.
Zeliha Demirci
|
30 Temmuz 2021, Cuma - 14:15
Elmadağ Belediyesi bilimi çocuklarla buluşturdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Feza Gürsey Bilim Merkezi ve Elmadağ Belediyesi işbirliği ile Elmadağ İsmetpaşa parkı ve Hasanoğlan Soma Şehitleri parkında, ücretsiz olarak, bilim gösterileri, mini bilim atölyeleri, sıvı azot gösterisi, deney setleri ve çeşitli hediyelerin verildiği etkinlik düzenlendi.

Çocuklarımız bilimle erken yaşta tanışıyor, eğlenerek öğreniyor

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Çocuklarımızın boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmesi, erken yaşta bilimle tanışabilmesi, yaşayarak ve eğlenerek öğrenebilmesi için, açık havada, sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen etkinlikte bilimin önemini eğlenerek öğrenen çocuklarımız, yapılan deneylere katılarak el becerilerini geliştirme fırsatı da buluyor. Tatil günlerinde çocuklarımız için faydalı ve eğlenceli projelerde yer almak bizleri de mutlu ediyor." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/914859/elmadag-belediyesi-bilimi-cocuklarla-bulusturdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.