Konya'da katliamda ölenlerin isimleri belli oldu! Yakınlarının feryadı yürek burktu

Konya’nın Meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi silahlı saldırı sonrası öldürüldü. Katliam sonrası bölgeye gelen ailenin yakınları 'Hepsi gitti' diyerek feryat etti.
Ankara Masası
|
30 Temmuz 2021, Cuma - 20:54
Konya'da katliamda ölenlerin isimleri belli oldu! Yakınlarının feryadı yürek burktu

Olay, saat 18.50’de Konya'nın merkez ilçelerinden Meram'ın Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler silahlı saldırı gerçekleştirdiği bir evde 7 kişiyi vahşice katletti. İhbar üzerine olaya yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İsimleri belli oldu

Saldırıda hayatını kaybedenlerin kişilerin  Yaşar Dedeoğulları, Barış Dedeoğulları, Serpil Dedeoğulları, Serap Dedeoğulları, İpek Dedeoğulları, Metin Dedeoğulları ve Sibel Dedeoğulları olduğunu belirlendi.

Yakınları feryat etti

Durumu öğrenerek olay yerine gelen ailenin yakınları ise fenalık geçirdi. Yakınları "Hepsi gitti" diyerek feryat ederken, bayılan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bölgede inceleme

Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.  Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önemleri aldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/915280/konyada-katliamda-olenlerin-isimleri-belli-oldu-yakinlarinin-feryadi-yurek-burktu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.