Yeni kabine açıklanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu gece yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.
Ankara Masası
|
30 Temmuz 2021, Cuma - 22:37
Yeni kabine açıklanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara kulislerinde yoğun şekilde konuşulan kabine değişikliğini bu gece açıklayacağı öne sürüldü.

Tartışmalı bakanların yanı sıra sürpriz isimleri de görevden alacağı ifade ediliyor. Kulislerde en az 4 bakanlığın değişeceği iddiaları dolaşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin MKYK listesinde de değişiklik yapması beklenirken, hem MKYK'da hem bakanlar kurulunda 2023 hedeflerine götürecek kadroyu ortaya çıkaracağı belirtildi.

Selvi yazmıştı

Kabine revizyonunun beklediğini Abdülkadir Selvi de vurgularken "Hafta sonuna kalmadan yeni kabine açıklanacak. Kabine değişikliği üzerindeki beklentiler pazartesi günü yoğunlaşmıştı. Ancak kongreden sonraya kaldı. Erdoğan’ın bu süre zarfında kabine değişikliği üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Zaten bir süredir Ankara kulislerinde kabine değişikliği konuşuluyor. Hatta kabine için oranlar veriliyor, kimlerin gideceği konuşuluyor. Bakan olacak isimler hakkında değerlendirmeler yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başka kimsenin bilgisi yok. O kadar net söyleyebilirim." diye yazmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/915320/yeni-kabine-aciklaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.