Sincan Belediyesi'nden yangın bölgesine yardım

Sincan Belediyesi, Türkiye’nin güneyinde art arda çıkan orman yangınları sonrası harekete geçti. Yangından etkilenen vatandaşlara destek olmak için bölgeye yardım tırları gönderildi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Yangından etkilenen kardeşlerimizin her zaman yanındayız.” dedi.
Ankara Masası
|
31 Temmuz 2021, Cumartesi - 13:46
Sincan Belediyesi'nden yangın bölgesine yardım

Sincan Belediyesi, Muğla ve Osmaniye'de orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için harekete geçti. Bu kapsamda, hazırlanan yardım kolileri bölgeye doğru yola çıktı. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın yanı sıra AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Başkan Yardımcısı Gültekin Gündüz ve İlçe Başkanı Soner Arslanargun hazırlıkları bizzat takip etti.

Bölgeye intikal edecek koliler özenle hazırlandı. İçerisinde bebek bezi, ayakkabı, kuru gıda ve temizlik malzemeleri bulunan koliler tırlara el birliği ile yüklendi. 

“Kardeşlerimizin yanındayız”

Bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacaklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , “Bizim milletimiz birdir. Nereye bir ateş düşse hepimizin ocağı yanar. Yüreğimiz Muğla ve Osmaniye için çarpıyor, kimsenin zarar görmemesi için dilimizden dualar düşmüyor. Yangından etkilenen kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/916286/sincan-belediyesinden-yangin-bolgesine-yardim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.